Kaip išlikėjai NSO regėjo

 


Su broliu keliom dienom buvome išlėkę į mišką. Paskutinį vakarą (iš liepos 9 į 10 d.) artėjant vidurnakčiui danguje pamatėme keistą objektą (jį matote nuotraukoje). Tai buvo švieselė aplink kurią formavosi keista aureolė. Aureolė apsupo objektą, tuomet dingo, po kurio laiko atsirado du tarsi sparnai, iš kurių susiformavo ratas. Švieselė buvo pasidalinusi į dvi, tuomet vėl suėjo į vieną. Judėjo kiek greičiau nei lėktuvas, tačiau gerokai lėčiau nei skrietų meteoras. Taigi, regėjome NSO, nes gi objekto nesugebėjome identifikuoti. Aptarėme kas tai galėtų būti. Nusprendėme, kad greičiausiai dronas.

Grįžus namo jau iš žiniasklaidos sužinojome, kas gi buvo tas mūsų regėtas NSO. Pasirodo liepos 9 d. 22 val. (Lietuvos laiku) iš Europos kosmodromo Prancūzijos Gvianoje pakilo raketa Ariane 6. Jos skrydis buvo matomas ir Lietuvoje, nes virš mūsų praskriejo panaudota atsiskyrus raketos pakopa, kuri leisdama kuro likučius ir sukūrė į NSO panašų vaizdą.

Tiek tos mistikos. Iš žiniasklaidos akivaizdu, kad dalis žmonių išties išsigando pamatę ateivių erdvėlaivį. Žinau, kad prieš gerus 25 metus irgi vienareikšmiškai būčiau palaikęs regimą objektą skraidančia lėkšte. Taigi, neskubėkime ką nors neaiškaus pamatę naktiniame danguje laikyti ateivių erdvėliaviais, nes paprastai viskas turi labai žemiškus ir racionalius paaiškinimus. Nors žinoma, nesiginčysiu, vaizdas išties kerintis.

Komentarai