Pavilnių NSO


Liudininko pateikta schema
   2014 rugsėjo 6 dienos vakare, 22 val. 12 min., Pavilnių regioniniame parke (koordinatės 54º42’56.09 Šiaurės platumos; 25º19’54.48 Rytų ilgumos), bevaikštinėdamas su šunimi šešiolikmetis jaunuolis (vardo prašė neskelbti) stebėjo neatpažintą skraidantį objektą. Panašu, jog daugiau šio įvykio liudininkų nebuvo, nes vakaras buvo gana vėlyvas ir jaunuolis bevaikštinėdamas po parką žmonių nesutiko.
   Vakaras buvo giedras, tad jaunuolis, kaip jam įprasta, žvalgėsi po žvaigždėtą dangų. Staiga virš Kasiopėjos žvaigždyno jis pastebėjo judantį, raudono atspalvio objektą. Objektas švytėjo pastovia, nesikeičiančia šviesa, tad tai negalėjo būti lėktuvas, kurių signalinės šviesos veikia tai įsijungdamos tai išsijungdamos. Objektas judėjo tiesiai, nepalikdamas jokio regimo pėdsako. Po kurio laiko, objektas, kelioms akimirkoms visiškai sustojo ir netikėtai atlikęs staigų Z formos manevrą šovė pirmyn ir pradingo.
   Jaunuolis domisi NSO fenomenu, tad sugebėjo gana tiksliai atpasakoti įvykį. Kadangi objektas buvo labai aukštai, tad regimas jis buvo kaip nedidelis taškas, todėl jo užfiksuoti mobiliojo telefono vaizdo kamera nepavyko. Žinoma, pats įvykis jaunuolį sujaudino, juk tai natūralu, kai kažkuo besidomint pamatai kažką kas paliečia tavo domėjimosi sritį.
   Įvykio grafinį pavaizdavimą, nupieštą jaunuolio, galite pamatyti kairėje esančioje nuotraukoje.

(Turi savo istoriją apie paranormalius reiškinius, parašyk man)

Komentarai