Pirmasis registruotas ateiviškas gyvūnų pagrobimas


   Ufologai dažnai registruoja keistus nutikimus, kai randami sudarkyti naminių gyvūnų palaikai. Tokiais atvejais trūksta kurių nors gyvūno dalių, gyvūnas būna eksangvinuotas (t.y. iš jo paimtas visas kraujas) ar panašiai. Viskas atlikta tarsi patyrusio chirurgo. Tokie liudijimai žinomi nuo senovės, tačiau iki šiol nėra žinoma kas kaltininkas. Populiariausia versija, jog tai ateivių darbas.
   Liudijimai apie išdarkytus gyvūnų lavonus prasidėjo dar XIX a. Didžiojoje Britanijos ir Australijoje. Tuo metu dažniausiai buvo pasakojama apie numarintas avis. Pats ankstyviausias užfiksuotas atvejis kuriame minimas NSO, buvo aprašytas 1897 m. balandžio 23 d., žurnale “Farmer's Advocate”, leidžiamame Jeits-Center mieste, Kanzasas, JAV. Straipsnyje pasakojama apie ūkininką Aleksandrą Hamiltoną, kurį ryte pažadino karvių baubimas. Pažvelgęs pro langą, Hamiltonas išvydo orlaivį lėtai besileidžiantį ant jo karvių bandos. Atstumas iki orlaivio buvo maždaug 70 metrų, jis buvo cigaro formos ir maždaug 90 metrų pločio. Iš orlaivio sklido šviesos spindulys, kuris staiga nukrypo į Hamiltoną. Tada aparatas ėmė dūgzti ir kilti, kartu su savimi keldamas vieną iš jo karvių. Ne už ilgo NSO dingo iš akiračio. Sekančią dieną Hamiltonas išgirdo, jog už kelių kilometrų nuo jo namų buvo rastos pagrobtos karvės galva, kojos ir oda.
  Kas čia iš tiesų įvyko nėra aišku. Labai tikėtina, kad tai galėjo būti ir cepelinu nusileidę oreiviai, kurie pagrobė karvę.

Komentarai