Įrodyta: Visata yra holograminė!

Hologramines visatos modelis
   Lietuvos mokslininkai neseniai ėmėsi tirti neįtikėtino reiškinio, o būtent holograminės visatos teorijos įrodymų. Tokių įrodymų kasdien daugėja, nes moderniosios technologijos, panaudojant specialius filtrus geba užfiksuoti holograminės visatos paraleles (tai oficialus terminas apibrėžiantis holograminės visatos matricines emanacijas bei hipostazinio lauko apraiškas). Tokias paraleles fiksuoja ne tik mokslininkai, bet ir eiliniai lietuviai. Po straipsneliu matote, nuotrauką kurioje vilnietis Zbišekas Zabiela užfiksavo vieną iš hipostazinio lauko epifaniją. Stebėtina, kad vilniečiui tai pavyko padaryti su savimi teturint tik paprastą, nors ir išmanųjį telefoną. Vilnietis teigia, kad tuo metu fotografavo gražiai atrodantį dangų.
   Britų mokslininkas Markas Stendokas, teigia kad greta holograminės visatos apostazių, dažnai fiksuojami ir neatpažintais skraidančiais objektais vadinami ateivių erdvėlaiviai (vieną jų galite matyti ir nuotraukoje). Tad, mokslininko manymu, tai tik laiko klausimas kada paaiškės NSO prigimtis. Lietuvis, astrofizikos ir astronavigacijos mokslų daktaras Steponas Darius Narkūnas, teigia, kad neatpažintais skraidančiais objektais skraido ne ateiviai iš kitų planetų, bet holograminės visatos kūrėjai anunakiai, kurie minimi dar senovės šumerų metraščiuose. 
   Ezoterikos mokslų daktaras Darius Arkliomantas mano, kad holograminės visatos hipostazinio lauko paralelių emanaciją paskatino 2012 metais pro Žemę praskriejusios Nibiru planetos šleifo paliktų astralinių lervų dalelių energetinės iškrovos.
   Taigi, galime drąsiai teigti, jog holograminės visatos teorija yra įrodyta. Džiugi žinia, ar ne?

Vilniečio Zbyšeko Zabielos užfiksuota holograminės visatos emanacija


Komentarai

Rašyti komentarą